Bronzat.ro

Soluţii complete pentru saloane de bronzare

SERVICE APARATE BRONZARE | Mentenanța corectă a aparatelor de bronzat este esențială pentru a asigura o funcționare optimă și sigură pentru clienții dvs. Aparatele de bronzat sunt într-o utilizare continuă și garanțiile de la producător vor expira la un moment dat, împreună cu posibilitatea de a beneficia de reparații gratuite. Pentru a minimiza costurile de întreținere și reparații după expirarea perioadei de garanție, compania noastră vine în ajutorul dumneavoastră cu pachete de servicii adaptate oricărei afaceri, oferind service și întreținere.

Oferim o gamă completă de servicii pentru instalarea, demontarea, transportul (relocarea și livrarea), reparații, întreținere și revizii ale aparatelor de bronzat. Aceste servicii includ înlocuirea pieselor (cum ar fi droserele, ignitoarele, filtrele, cartelele și duzele Aqua Fresh etc.). Utilizăm exclusiv piese originale și unelte de înaltă calitate, iar personalul nostru este format din specialiști cu experiență în întreținerea aparatelor de bronzare timp de peste 10 ani.

Reparații profesionale

Echipa noastră de tehnicieni experimentați vă oferă servicii de reparații profesionale pentru orice tip de aparat de bronzare. Indiferent de marca sau modelul aparatului, suntem pregătiți să rezolvăm orice problemă în cel mai scurt timp posibil. Fiind conștienți de importanța unui aparat funcțional pentru afacerea dvs., ne angajăm să vă oferim soluții rapide și fiabile.

Piese de schimb autentice

Avem o gamă variată de piese de schimb autentice pentru aparatele de bronzare, asigurându-ne că aveți acces la componente originale de cea mai înaltă calitate. Fie că aveți nevoie de becuri UV, senzori sau alte piese de schimb, suntem aici să vă ajutăm să obțineți exact ceea ce vă trebuie.

Service preventiv

Preveniți avarii costisitoare și întrețineți-vă aparatele de bronzare cu ajutorul serviciului nostru preventiv. Echipa noastră vă oferă revizii periodice și întreținere regulată pentru a vă asigura că aparatele dvs. sunt mereu în condiții optime de funcționare. Cu ajutorul nostru, veți economisi timp și bani pe termen lung.

Ai nevoie de service?

REPARAŢII SOLARE

  • Repararea aparatelor de bronzare (orice marcă)
  • Schimbarea tuburilor UV
  • Repararea sistemului de ventilaţie
  • Întreţinerea aparatelor de bronzare (cu sau fără contract de întreţinere)
  • Schimbarea pieselor aparatelor de bronzare

Aparatele de bronzat Ergoline sunt recunoscute pentru calitate si longevitate:

De ce să alegeți serviciile noastre?

Experiență și competență

Avem o echipă de tehnicieni cu experiență și cunoștințe solide în domeniu.

Piese de schimb autentice

Furnizăm doar piese de schimb originale, garantând durabilitate și performanță optimă.

Servicii
prompte

Ne angajăm să oferim soluții rapide și eficiente, pentru a minimiza timpul de inactivitate al echipamentelor dvs.

Relație
de încredere

Construim relații de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere și satisfacție.

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart
× Te putem ajuta?